WARSZTATY DLA DZIECI "DZIECIAKI W ŚWIECIE ZAWODÓW".

ŚWIĘTO POLICJI W SZAMOTUŁACH - FOTORELACJA.

"WSZYstko o wszawicy".

Zachecamy Państwa do zapoznania się z informacjami dotyczącymi pedikulozy.

Źródło: GŁÓWNY INSPEKTORAT SANITARNY

WAKACJE!!!

OFERTA BIBLIOTEKI PUBLICZNEJ MIASTA I GMINY SZAMOTUŁY.

SPOTKANIE Z PISARKĄ JOANNĄ KRZYŻANEK.

ZAPROSZENIE NA ZEBRANIE INFORMACYJNE RODZICÓW DZIECI NOWOPRZYJĘTYCH DO PRZEDSZKOLA NR 5 W SZAMOTUŁACH.

ZAPROSZENIE NA ZEBRANIE INFORMACYJNE.

festiwal opowiadaczy

''Na skrzydłach słów''Szamotulskie spotkania z opowiadaczami,

który odbędzie się 22 czerwca (sobota) 2024 r. w Auli biblioteki w Szamotułach ul. Rynek 10

Program festiwalu na plakacie poniżej:

DZIEŃ DZIECKA W PRZEDSZKOLU "MIŚ".

GRATULACJE I PODZIĘKOWANIA DLA  GRUPY "MYSZKI" I PANI AGATY SKOTARCZYK.

WYJŚCIE NA HALĘ "WACŁAW".

SPOTKANIE DLA RODZICÓW UCZNIÓW KLAS I W SZKOLE PODSTAWOWEJ NR 1 W SZAMOTUŁACH.

ŻYCZENIA Z OKAZJI DNIA DZIECKA.

BIBLIOTEKA PUBLICZNA MIASTA I GMINY SZAMOTUŁY ZAPRASZA NA SPOTKANIE.

Biblioteka Publiczna Miasta i Gminy Szamotuły zaprasza na spotkanie

Prawo spadkowe a nieruchomości,

które odbędzie się 5 czerwca (środa) 2024 r. o godz. 18:00

Wstęp wolny

Serdecznie zapraszamy!

X OGOLNOPOLSKI MARATON PRZEDSZKOLAKÓW "SPRINTEM DO MARATONU".

ZAJĘCIA POKAZOWE Z AKADEMII PIŁKARSKIEJ REISSA.

TRASA I ATRAKCJE I RODZINNEGO RAJDU ROWEROWEGO.

ZAPISY NA 31.05.2024 r.
strona:

Aktualności

Kontakt

• Przedszkole nr 5 w Szamotułach
    Przedszkole nr 5 w Szamotułach, ul. Hokejowa 1
  • (061)2921440

Galeria zdjęć